L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 23 de novembre del 2021

RECORDEM: Jornada de vacunació dijous per als veïns de la Valldigna que foren vacunats amb Janssen.

 May be an image of text que diu 'DEPARTAMENT DE SALUT DE GANDIA Jornada de vacunació COVID-19 sense cita prèvia del de म리 la dosi de record de Janssen TAVERNES 9 Centre de salut DIJOUS 25 De 15 a 20 hores GENERALITAT VALENCIANA GANDIA'

 

Tal com ja vam publicar, recordem que hi ha programada per al dijous, dia 25 de novembre, una jornada de vacunació de record per a tots aquells veïns i veïnes de Tavernes, però pensem que també per als de Benifairó i Simat, que van tindre el Centre de Vacunació oficial ací a Tavernes, tot i que no s'ha especificat en cap nota de premsa oficial. Cal dir que seran els ciutadans i ciutadanes que foren vacunats contra la Covid-19 amb la vacuna Janssen. 

El lloc anunciat en aquesta ocasió és el mateix Centre de Salut (Plaça del Prado Comarcal) i l'horari entre les 15 i 20 hores i cal tindre present que es podrà acudir sense cap cita prèvia. 

Les persones que en foren vacunades amb la vacuna Janssen (hi ha unes 4.000 persones en tot el Departament de Gandia) ara tindran una dosi de reforç amb Moderna o Pfizzer.