L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 19 de novembre del 2021

El mal oratge previst el cap de setmana ajorna la "Valldigna Extrem": el dia 4 de desembre nova data de celebració

 

La previsió de mal oratge per aquest cap de setmana ha obligat al Centre Excursionista de Tavernes a ajornar la celebració prevista per al pròxim dissabte, dia 20 de novembre, de la marxa senderista no competitiva "Valldigna Extrem" que se celebra amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat.

La nova data de celebració serà dissabte, dia 4 de desembre.

El CETV manté totes les demés característiques de la marxa, prevista per a un recorregut de 42 quilòmetres, pels senders de la Valldigna, i recorrent en el circuit els termes municipals de Simat, Benifairó, Barx i Tavernes.

L'itinerari serà el mateix: travessera de Favara, camí de la Granata, la Font de la Sangonera, el Puntal del Massalari, la Font del Barber, els Tossalets, el Camí Vell d'Alzira, la Font del Cirer, la cova de les Malladetes, Penyalba, el Pla de Santomas, la Cisterna i el Cami de la Cadira.

L'eixida i l'arribada serà a la Plaça Major de Tavernes, amb horari d'inscripcions a partir de les 6'30 hores del matí i el començament anunciat a les 7 hores, calculant-se una arribada entre les 18 i les 20 hores.Els participants hauran de dur frontal o llanterna perquè a les 18 hores ja es fa de nit.

L'organització conserva els 5 punts d'avituallament i control anunciats prèviament (Pla del Barber, Simat, Font del Cirer, Pla de Santoma i Plaça Major de Tavernes.