L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

dissabte, 20 de novembre del 2021

La Societat Musical ajorna tots els actes anunciats aquest cap de setmana de la celebració de Santa Cecília

May be an image of text

 

La SIUM de Tavernes ha anunciat l'ajornament dels actes previstos per aquest cap de setmana a causa de la situació Covid-19 a la ciutat, i informa que se celebrarem quan la situació millore.

La SIUM havia programat per aquest cap de setmana un conjunt d'actes, alguns dels quals a celebrar en una carpa preparada per a l'ocasió, on hi havia avui dissabte l'actuació del grup local "No name" i el concurs de paelles, per continuara la nit amb discomòbil a càrrec de DJ Bigotet. També en el saló social s'havia anunciat els tallers musicals per  als més menuts i una cercavila per la ciutat.

 Demà diumenge, queda ajornada la missa en l'auditori i el trasllat de la imatge de la santa a casa del músic que, durant un any, la tindrà, a més del dinar de germanor previst en la carpa.