L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 5 de novembre del 2021

Un any més el Festivern ofereix als vallers i valleres descomptes per als concerts

 

Un any més els veïns i veïnes de Tavernes gaudiran de descomptes en l'abonament del Festivern previst a celebrar a la nostra ciutat pel cap d'any. El regidor responsable de l'àrea de festivals, Josep Llàcer, com va essent habitual ha estat l'encarregat de gestionar davant l'organització del festival aquest benefici, de la qual podran gaudir els veïns i veïnes de Tavernes.

Per tant, els vallers i les valleres podran adquirir l'abonament per als 3 dies de concerts per sols 35 euros, això si sense l'opció d'acampada.

L'organització reservarà eixes entrades que es podran adquirir a partir del dia 29 de desembre en les taquilles del festival que un any més es preveu instal·lar en la plaça del poliesportiu municipal.