L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 26 de novembre del 2021

El mural reivindicatiu del 25 N ja llueix en el Braç Treballador


El mural reivindicatiu amb motiu del 25N "Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència Contra les Dones", que ha estat elaborat per l'artista Toni Espinar amb l'ajuda de dones víctimes de violència de gènere ja llueix en el pati del Braç Treballador.
 

 

 El dibuix és un homenatge a les 3 papallones, les germanes Mirabal. Patria, Minerva i Maria Teresa, assassinades el 25 de novembre de 1960 per oposar-se al règim del dictador dominicà Trujillo.

 


 Com ja hem publicat, la incidència de la Covid-19 a Tavernes ha obligat a suspendre tot el conjunt d'actes que havia organitzat l'Ajuntament en commemoració d'aquesta jornada.  Si que s'ha pogut celebrar "El vol de les papallones" una  commovedora peça artística de Júlia Romero (violí) i Xavi Fonseca (ball) que reflexa el patiment de totes les dones que pateixen violències de gènere i la seua lluita per escapar d'eixe infern.
 
Pots gaudir-la en l'enllaç següent:

https://www.youtube.com/watch?v=rvJc-IY4-xg

 

Durant els pròxims mesos, quan la situació sanitària ho permeta, es faran visites guiades per als centres educatius i la ciutadania per a veure el mural de prop i alhora conéixer la història de les germanes Mirabal.