L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 30 de novembre del 2021

L'Ajuntament inicia les obres de canvi de la lluerna del Mercat MUnicipal

 

L'Ajuntament de Tavernes va a procedir a instal·lar una nova lluerna en el Mercat Municipal amb l'objectiu de millorar la il·luminació del recinte. La nova lluerna estarà construïda en material plàstic de policarbonat i  representa una inversió de 45.800 euros.

El policarbonat d'una cel·la i la xapa grecada translúcida de la lluerna estan en males condicions i es canvia per una placa de policarbonat multicel·lular de 25 mm de espessor amb tractament anti UV. Les obres serviran per eliminar goteres i també millorarà molt l'aïllament tèrmic (i acústic quant plou) i hi haurà més eficiència energètica en tenir més aïllament tèrmic.

 

 

Per tal d'executar aquest canvi de la lluerna, s'està procedint a instal·lar la xarxa de protecció i malla més gruixuda amb la finalitat d'evitar perills i augmentar la seguretat mentre duren els treballs de substitució.