L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 24 de novembre del 2021

DIA 24 NOVEMBRE: Sanitat confirma un brot educatiu amb 22 infectats a Tavernes. Al País Valencià sumem 1.097 casos nous i 4 defuncions


 
La Conselleria de Sanitat  ha confirmat avui un brot de Covid-19 a Tavernes que afecta a 22 casos d'àmbit educatiu. La confirmació d'aquest brot coincideix en la comunicació de Sanitat Pública del Departament de Gandia de què, per un brot,  l'alumnat de primària i infantil del Col·legi Patronat Sant Josep han d'estar en aïllament des de demà dijous fins el diumenge, dia 5 de desembre, ambdós inclusiu.

Per altra banda i quan a les dades d'avui del País Valencià, segons la notificació de la Conselleria de Sanitat observem una gran pujada, quasi el doble que ahir, quan als nous casos, que en són 1.097 nous i amb aquesta actualització, la xifra total de positius se situa en 526.267 persones. 

Els hospitals han donat l'alta a 431 pacients amb coronavirus, però encara continuen ingressades  352 persones, 61 d'elles en la UCI. S'han registrat quatre defuncions, persones d'entre 70 i 84 anys.

Des de l'última actualització, s'han notificat cinc brots de 10 o més casos:

Tavernes Valldigna: 22 casos. Àmbit educatiu
Guadassuar: 17 casos. Àmbit educatiu
Requena: 11 casos. Origen laboral
Aiora: 11 casos. Origen social
Castelló de la Plana: 10 casos. Origen social