L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 8 de novembre del 2021

Tavernes, a través del CETV, potencia la marxa nòrdica i fa una aposta decidida per ser la seu del pròxim campionat d'Espanya


El passat cap de setmana la col·laboració conjunta de l'Ajuntament de Tavernes i el Centre Excursionista (CETV) va facilitar l'organització de dues eixides de marxa nòrdica, en les quals els participants han gaudit d'unes activitats de natura, diversió i esport. L'objectiu: donar a conéixer entre la ciutadania vallera aquesta modalitat esportiva, tot pensant a l'interes que hi ha en el CETV d'organitzar el campionat espanyol i que Tavernes en siga la seu.

 

Estem ja a pocs dies de saber quina localitat serà la pròxima seu del Campionat d'Espanya de Marxa Nòrdica de la FEDME (Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada), on Tavernes està implicada i amb la voluntat d'acollir uns campionats que siguen històrics.
 
 
 
El CETV, comptant amb tot el recolzament i col·laboració de l'Ajuntament, ha presentat la seua candidatura amb un conjunt de punts important de l'esdeveniment. Així, hi ha previstos premis en metàl·lic als 10 classificats primers, categoria femenina i masculina, es vol internacionalitzar la prova convidant esportistes europeus i comptar amb els millors marxadors a nivell mundial, s'oferirà un programa gastronòmic perquè coneguen la cuina de la Valldigna.
 
 
 
Quan a la part més especifica de la prova es compta amb més de 100 voluntaris per a garantir el bon desenvolupament de la prova, un recorregut pels millors paratges i paisatges de Tavernes, celebració d'una taula rodona internacional per posar en valor aquest esport, el facilitar a l'equip arbitral les e-bikes que calguen per un correcte seguiment de la prova i el sorteig de nombrosos regals entre els participants.