L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 5 de novembre del 2021

Ja està en funcionament la font del Passeig Colom rehabilitada per l'alumnat d'obra del taller d'ocupació


L'alumnat de l'especialitat d'obra del taller d'ocupació "Et Formem - Espais en Verd III Tavernes de la Valldigna" ha rehabilitat la font del passeig Colom, que des de fa uns dies ja llueix de nou i està en funcionament.

Els treballs realitzats han consistit en l'eliminació del "gressite" antic deteriorat, la impermeabilització de la font per a arreglar les fuites d'aigua, la creació d'un desaigüe, la col·locació del nou "gressite" i el disseny de dos escuts de l'Ajuntament amb la tècnica de trencadís.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, de qui depén el tallera, ha felicitat l'alumnat i el professorat del taller pel aquest magnífic treball fet, que a més de posar en valor l'emblemàtica font del passeig Colom, deixa vore també la tasca de formació que reben els alumnes en el taller.

A més, pròximament  s'hi instal·larà a la font un sistema d'il·luminació led per a donar-li més vitalitat durant la nit.