L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 5 de novembre del 2021

El nou intendent de la Policia Local, Rafael Prats, ha pres possesió oficial avui

 

El nou intendent de la Policia Local, Rafael Prats Vayá, ha pres avui possessió en l'acte oficial celebrat al saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes. El nou intendent ha estat acompanyat per l’alcalde de Tavernes, Sergi González, el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, membres de la corporació municipal, el cos policial valler, el tinent de la Guàrdia Civil de Tavernes i familiars i amics.

Membres de la corporació de l'Ajuntament d'Alzira, on estava abans destinat el nou intendent valler, han volgut també acompanyar-lo, entre ells l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la regidora de Seguretat, Sara Garés, i el cap de la Policia Local d’Alzira. 

 

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, li ha donat la benvinguda oficial a Rafa Prats i ha destacat d’ell que “des del primer dia que va arribar a Tavernes hem treballat junts per a millorar la seguretat ciutadana i dur endavant nous projectes amb l’objectiu de proporcionar seguretat i el millor servei possible a la ciutadania” 


El propi Rafa Prats ha agraït “el tracte rebut des del primer dia que vaig vindre a Tavernes. Estic molt satisfet per prendre possessió com a nou Intendent de la Policia Local de Tavernes i estic molt agraït per la vostra presència en un dia tan especial per a mi”.