L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 de novembre del 2021

El Centre Excursionista finalitza la Lliga Infantil Autonòmica d'Escalada amb una exitosa participació.



El passat cap de setmana es va celebrar a la localitat de Nules l'última de les tres proves de la Lliga Infantil d'Escalada de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada valenciana on participaren 81 xiquets i xiquetes de les categories SUB 9 y SUB 12 anys.

En total 8 membres del Centre Excursionista de Tavernes van competir a la darrera prova de la lliga de la federació en la qual participen d'escaladors i escaladores infantils de totes les comarques valencianes.

A la prova de Nules, Nora Bononad membre del CETV va quedar en la primera posició en la categoría sub9 Femenina. La resta de participants van ser Mireia Alario, Marc Felis i Ximo Talens en la categoria Sub 9, mentre que en la categoria Sub12 participaren Elena Aparisi, Àlex Martínez, Xavi Meló i Joan Talens.

Al còmput general de la lliga,  Ximo Talens Mifsud es va declarar subcampió autonòmic de la categoria Sub9 masculina després d’haver aconseguit quedar primer a Alcoi, segon a Montesa  i cinqué a Nules.

Quan a la classificació per equips, el Centre Excursionista va quedar en segona posició a la categoria Sub 12 masculina gràcies a Àlex Martínez, Xavi Meló i Joan Talens.
 
Remés pel CETV