L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 12 de novembre del 2021

Tavernes viu un moment Covid-19 complicat amb 19 nous casos, 27 actius i una IA disparada al 156

 
Una situació complicada. Lamentem haver-ho de dir però és la realitat i és la paraula que ara mateix defineix millor que ninguna la situació de Tavernes amb 19 nous infectats des del passat dimarts. Una xifra així d'infectats no es donava a la nostra ciutat des del passat mes d'agost, en concret el dia 3 d'eixe mes amb 20 infeccions, com també cal anar a consultar el mes d'agost per trobar xifres semblants a les d'avui quan a casos actius (27) i IA (156).
 
Tavernes suma avui 19 caos nous i arribem a un total de pandèmia de 1.705 infectats, amb 27 caos actius i una Incidència Acumulada (IA) de 156 per 100.000 habitants els 14 dies. Superem en molt, realment doblem,  les xifres del País Valencià, que és de 75 quan a IA.
 
Com a única xifra positiva que des del dimarts 1 persona s'ha curat i no hem tingut cap defunció.

La gràfica que publiquem obrint aquesta informació, amb dades a partir de l'1 de setembre, ens informa cruament de la situació a Tavernes ara mateix respecte a la Covid-19 , on es veu una gran pujada de les línies de la gràfica, incrementat en molt la tendència observada des de la setmana passada.

 

   Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

  - Tavernes


Casos totals durant la pandèmia: 1.705  (era dimarts 1.686)
Noves infeccions: 19 (el dimarts 6)
Casos actius: 27 (el dimarts 9)
Persones curades des de l'última actualització: 1
Incidència Acumulada: 156'49 per 100.000 habitants ( era de 51 dimarts) 
Defuncions totals: 52