L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dijous, 4 de novembre del 2021

El dissabte, dia 13 de novembre, tindrà lloc la segona jornada de tinença responsable i socialització canina

 

La Regidoria de Benestar Animal de l'Ajuntament de Tavernes, dirigida per la regidora de Compromís Mònica Palomaes,  durà a terme el dissabte, 13 de novembre, la segona jornada gratuïta de tinença responsable, comunicació i socialització canina. L'activitat està dirigida a gossos adults i s'iniciarà a les 10 hores en el parc caní dels Sequers.

 

Les inscripcions per a participar-hi es poden fer al telèfon 649 808 850, en horari de 10 a 14 hores, fins al dijous 11 de novembre.

 

 

 

Dades necessàries per a la inscripció 

- Nom del gos
- Raça
- Número xip (número rivia)
- Nom de la persona que farà la formació 

 

Requisits:

- Cartilla de vacunació al dia

- 1 gos per propietari o propietària

- El gos ha d'estar censat en l'Ajuntament

- Gos microxipat i desparasitat

 

Què cal dur el dissabte, dia 13?

- Cartilla de vacunació al dia

- Corretja i collar

- Boç (si és un gos ppp o presenta conductes agressives)

 

 

 


L’activitat estarà dirigida per un professional de l’empresa Ferrican amb titulació d’Entrenador de Líders Canins i ha participat en el curs ‘El poder de la comunicació’. L’objectiu dels tallers de socialització canina és, per un costat, millorar el benestar dels gossos i la convivència entre les mascotes i els seus propietaris a través de l’aprenentatge de pautes de comportament, ja que una correcta socialització és imprescindible per a tindre una mascota equilibrada i amb bona conducta, i d’altre, conscienciar sobre les normes d’ús dels parcs canins i la importància de netejar les seues necessitats per a mantindre un poble net.