L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

dimecres, 24 de novembre del 2021

Un brot de Covid-19 al Patronat Sant Josep obliga a confinar TOT l'alumnat de primària i infantil


El Centre de Salut Pública del Departament de Gandia, seguint les indicacions de la Unitat D'Epidemiologia, ha notificat a la direcció del Col·legi Patronat Sant Josep, que davant d'un  brot de Covid-19 que afecta els alumnes d'educació infantil i de primària, TOTS/TOTES  ELS/LES ALUMNES d'aquests nivells escolars  han de realitzar un aïllament domiciliari entre demà dijous, 25 de novembre i el diumenge, dia 5 de desembre, ambdós inclusiu.

Igualment s'indica en la notificació que els alumnes d'aquestes etapes que ja estaven confinats, han de romandre confinats fins a la data que se'ls va indicar, però la tornada al col·legi serà el mateix dia que la resta d'alumnes, és a dir després del 5 de desembre.

Donada la circumstància que les classes no es reprenen a Tavernes fins el dia 9 de desembre, aquesta tornada al centre serà per a tots eixe dia 9, dijous.