L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dissabte, 13 de novembre del 2021

El CETV organitza la Valldigna Extrem el pròxim dissabte, dia 20: Cal preparar-se per participar-hi!

 

El pròxim dissabte, dia 20 de novembre, el Centre Excursionista (CETV) de Tavernes organitza la marxa "Valldigna Extrem" amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat.

La marxa "Valldigna Extrem" és una activitat senderista de 42 kilòmetres a desenvolupar pels senders de la Valldigna, i recorrent en el circuit els termes municipals de Simat, Benifairó, Barx i Tavernes.

L'itinerari s'ha marcat per llocs emblemàtics de la comarca valldignenca, com la travessera de Favara, camí de la Granata, la Font de la Sangonera, el Puntal del Massalari, la Font del Barber, els Tossalets, el Camí Vell d'Alzira, la Font del Cirer, la cova de les Malladetes, Penyalba, el Pla de Santomas, la Cisterna i el Cami de la Cadira.

La marxa té l'eixida i l'arribada a la Plaça Major de Tavernes, amb horari d'inscripcions a partir de les 6'30 hores i el començament anunciat a les 7 hores, calculant-se una arribada entre les 18 i les 20 hores.

Els participants hauran de dur frontal o llanterna perquè a les 18 hores ja es fa de nit.

L'organització ha anunciat 5 punts d'avituallament i control (Pla del Barber, Simat, Font del Cirer, Pla de Santoma i Plaça Major de Tavernes.