L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 de novembre del 2021

Tavernes entra en estat d'alarma: 23 infeccions més, 49 casos actius i una IA de 284, triplicant la del País Valencià

 
 
No ens agrada haver de donar aquestes novetats i més quan fa només unes setmanes semblava que anàvem cap al zero (0) en tots els paràmetres Covid-19. Però tot ha estat diferent, ha passat tot a l'inrevés: hem anat cap enrere. Se'ns podrà dir que si som alarmistes, però és el que hi ha ara mateix i, dins del context que viu tot l'estat, pensem que s'ha d'explicar la realitat, encara que no siga bonica, almenys per vore si  empenta a prendre alguna mesura col·lectiva de tots els vallers i valleres: precaució extrema, mascareta, etc i etc. que tots les coneixem massa.
 
En resum, Tavernes ha complicat bastant la seua situació Covid-19 en haver sumat 23 noves infeccions en l'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat, augmentant les que vàrem comptabilitzar divendres passat, que en foren 19. Actualment hi ha un total de 1.728 infeccions en temps de pandèmia.
 
L'increment de casos nous ha dut també aparellat un augment dels casos actius, que quasi dupliquen els 27 de divendres amb els 49 d'ara, i com a conseqüència immediata un augment de la Incidència Acumulada (IA) que es dispara a l'alça amb una xifra que s'acosta al doble de la del divendres passat: 284 per 100.000 habitants els 14 dies. Amb eixa xifra, més que tripliquem la IA del País Valencià, que ara mateix és de 88.  
 
Tot no és negatiu, i en l'haver positiu cal indicar que s'han curat 1 persones des del divendres i no hem patit cap nova  defunció.

La gràfica que publiquem obrint aquesta informació, amb dades a partir de l'1 de setembre, ens informa cruament de la situació a Tavernes ara mateix respecte a la Covid-19 i l'evolució des de l'1 de setembre.

La gràfica que hi ha tot seguit contempla tota l'evolució des de l'1 de juliol. No cal dir massa de com hem tornat a xifres de fa moltes setmanes, en concret al mes d'agost. 

 


Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 

 
  - Tavernes


Casos totals durant la pandèmia: 1.728  (era divendres 1.705)
Noves infeccions: 23 (el divendres  19)
Casos actius: 49 (el divendres 27)
Persones curades des de l'última actualització: 1
Incidència Acumulada: 284 per 100.000 habitants ( era de 156'49 divendres) 
Defuncions totals: 52