L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.479
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.923

dijous, 25 de novembre del 2021

Jornada de tinença responsable i socialització per a cadells el dissabte dia 27

 May be an image of gos i text que diu 'JORNADA DE TINENÇA RESPONSABLE ISOCIALITZACIÓ CANINA PER A CADELLS 6 mesos) (fins a 27 de novembre Parc cani dels Sequers -10 hores INSCRIPCIONS: 649 808 10 a 14h Bona conducta Normes bàsiques Comunicació Benestar convivència Què cal dur? -Cartilla vacunació -Collar icorretja -Boç (si cal) gos per propietari κοον Ajuntamentde Tavernesde Regidoriad Benestar Valldigna'
 
 

El pròxim dissabte, 27 de novembre, se celebrarà la jornada de tinença responsable i socialització canina específica per a cadelles en el Parc Caní dels Sequers, a les 10 hores.

Una activitat que es podrà dur a terme en ser a l'aire lliure, amb obligatorietat de dur mascareta i amb un grup reduït de persones. Cal dur cartilla de vacunació, collar i corretja i boç si cal.

La jornada treballarà la millora del benestar dels gossos, l’aprenentatge de pautes de comportament i la comunicació canina.

Les inscripcions es fan al telèfon 649 808 850, en horari de 10 a 14 hores, i el termini d'inscripció acaba avui dijous, 25 de novembre.