L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 9 de novembre del 2021

L'IES La Valldigna organitza la 7a edició del concurs "Les nostres muntanyes"


 
L’IES La Valldigna organitza el concurs "Les nostres muntanyes", obert a les poblacions de Tavernes, Simat i Benifairó de la Valldigna, amb l’establiment de tres categories:

* Categoria 1a: Alumnat de l'IES La Valldigna amb 3 premis diferenciats:

      -Alumnat de 1r i 2n ESO

      -Alumnat de 3r ESO, 4t ESO i FPB

      - Alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius

* Categoria 2a: Personal docent i no docent de l'IES La Valldigna amb 1 premi

* Categoria especial de la regidoria de Esport de Tavernes de la Valldigna. Inclourà famílies i participants de fora de la comunitat educativa, residents a la Valldigna, amb 1 premi.

Caldrà presentar un arxiu fotogràfic de les muntanyes dels voltants i/o esports que s'hi practiquen ( senderisme, trail, marxa nòrdica,...) al correu electrònic

                                       ieslavalldignavicedireccio@gmail.com

indicant a l'assumpte "Concurs de fotografia_nom_categoria". A més, caldrà afegir les següents dades: Nom i cognoms, DNI, categoria, procedència: (alumnat, professorat, PAS, família, o altres participants)

Data límit de lliurament: 5 de desembre 2021