L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dilluns, 15 de novembre del 2021

Informació de l'Encontre de Gastronomia Monàstica a celebrar en el monestir de Santa Maria de Valldigna.

 

La 6a edició de l'Encontre de Gastronomia Monàstica a Simat se celebrarà enguany al llarg dels pròxims dos caps de setmana que queden del mes de novembre, en concret els dies 20 i 21, i posteriorment el 27 i el 28.
 
Al voltant de l'encontre gastronòmic s'han organitzat un conjunt d'activitats, entre les quals cal indicar les visites guiades al monestir; tallers de plantes medicinal i de  tasts de mel, vi, xocolate i cerveses; tallers de plantes medicinals i picapedreria, tast de productes com mel, vi, xocolata, cerveses... on es pot participar tot reservant plaça al  WhatsApp:   618020272.
 
Més informació la podeu trobar en el cartell següent: