L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 19 de novembre del 2021

Tavernes empitjora molt les xifes Covid-19 i ara mateix tenim una IA doble que la considerada "risc extrem"

 
Si dimarts passat havíem de ser clars i informar que Tavernes havia ultrapassat l'index de risc extrem i entràvem en estat d'alarma, avui la situació ha empitjorat i amb 38 casos nous i un total de casos actius de 85, ens trobem amb una Incidència Acumulada de 592'6 per 100.000 habitants els 14 dies, una completa exageració i més greu l'estat d'alarma.
 
Recordem que el risc extrem comença a partir d'una IA superior als 250, i ara mateix Tavernes duplica amb escreix eixa quantitat. De fet, avui hem duplicat quasi els contagis del passat dimarts i també per tant quasi els casos actius, i en correspondència hem superat en més del doble eixos 250 que marca la línia roja del màxim risc.
 
És la realitat, trista i tossuda, però és la realitat i que ens hauria a tots i totes de reflexionar sobre les mesures particulars a prendre i què podem fer cadascú/cadascuna, sempre partint de la base de la precaució extrema, mascareta, etc i etc. i sobre tot seguir totes les normes sanitàries.

En resum, Tavernes té ben complicada la situació Covid-19 després els 38 casos nous, amb un total de pandèmia de 1.766.  Perquè tot no siga negatiu cal citar que 2 persones s'han curat i no hem tingut cap defunció.

La gràfica que publiquem dalt de tot, obrint aquesta informació, amb dades a partir de l'1 de setembre, ens informa cruament per comparativa amb els meses d'abans de la situació a Tavernes ara mateix respecte a la Covid-19. 

 

  

 

 La segona gràfica , dalt mateix d'aquestes línies, abraça un període de temps més llarg, de fet durant tot l'estiu i fins ara mateix, i la simple observació ens deixa ben clar que hem tornat a la pitjor situació de l'estiu, amb xifres que s'acosten o són semblants a les de final de juliol i principi d'agost, quan pitjor estàvem.

 
Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 


  - Tavernes


Casos totals durant la pandèmia:  1766  (era dimarts 1.728)
Noves infeccions: 38 (el dimarts 23)
Casos actius: 85  (el dimarts 49)
Persones curades des de l'última actualització: 2
Incidència Acumulada: 592'6 per 100.000 habitants ( era de 284 dimarts) 
Defuncions totals: 52