L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 18 de novembre del 2021

Sanitat posarà una dosi de record als veïns/veïnes de Tavernes vacunats amb Janssen el dijous, 25 de novembre.


El Departament de Salut de Gandia ha programat per al pròxim dia 25 de novembre, dijous, una jornada de vacunació de record per a tots aquells veïns i veïnes que en el seu dia foren vacunats contra la Covid-19 amb la vacuna Janssen. 

El lloc anunciat és el Centre de Salut i l'horari entre les 15 i 20 hores i cal tindre present que es podrà acudir sense cap cita prèvia.  Inicialment l'interessat havia de telefonar als centres de salut i concertar una cita però després d'una incidència informàtica que va impedir seguir els plans previstos de cites, la Conselleria ha pres la decisió de marcar uns dies i que hi vagen els interessats sense cita. 

En Departament de Gandia hi ha unes 4.000 persones que foren vacunades amb Janssen i ara tindran una dosi de reforç amb Moderna o Pfizzer.