L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 5 de novembre del 2021

Tavernes presenta 1 nou cas de Covid-19 i una lleugera pujada en la IA a 14 dies



Tavernes presenta 1 nou cas positiu de Covid-19 segons les dades actualitzades oferides per la Conselleria de Sanitat. El total de pandèmia és 1.680.

L'actualització ens indica que són 3 els casos actius que hi ha ara a la ciutat (1 més que dimarts)  i això representa una lleugera pujada de la IA respecte les dades de dimarts, i tornar al nivell de divendres de la setmana passada: tenim ara una IA de 17'39 quan el dimarts passat era de 11'59 per 100.000 habitants els 14 dies. No obstant, ens mantenim dins de franja que el Ministeri de Sanitat qualifica de ideal dins de la nova normalitat.

Avui no hem tingut cap persona curada i tampoc cap nova defunció.

La gràfica que publiquem obrint aquesta informació, amb dades a partir de l'1 de setembre, ens informa de la situació a Tavernes de la Covid-19 des d'eixe dia fins el dia d'avui.

 

 

  Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

  - Tavernes


Casos totals durant la pandèmia: 1680  (era dimarts 1.679)
Noves infeccions: 1 (el dimarts 1)
Casos actius: 3 (el dimarts 2)
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 17'39 per 100.000 habitants ( era de 11'59 dimarts)
Defuncions totals: 52