L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 15 de novembre del 2021

L'Ajuntament adjudica per 147.000 euros les obres de millora del Polígon El Pla.


L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat a l'empresa "Valdonaire" les obres de millora del Polígon El Pla, que tindran una durada prevista de 3 mesos a partir de l'inici que es preveu siga en pocs dies. L'import de les millores és de
147.000 euros.
 
Aquest obres han aconseguit una ajuda per a l'execució de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) amb l'objectiu de millorar i modernitzar les àrees industrials dels municipis valencians. Concretament, a Tavernes l’ajuda va destinada a revitalitzar i condicionar els 118.000 m2 que formen el polígon industrial El Pla (foto aèria superior Google Maps).
 

 
 El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha manifestat que “l’Ajuntament té el ferm compromís de seguir potenciant la indústria de Tavernes amb la millora dels serveis i les dotacions de les àrees industrials, per facilitar també l’arribada de noves empreses. Esta inversió suposa una modernització molt necessària en el polígon El Pla”.

Les millores contemplen el canvi complet de l’enllumenat públic per a incrementar l’eficiència energètica i el rendiment lumínic, substituint les lluminàries antigues per nous fanals amb tecnologia LED, així com la millora de l’accessibilitat i la mobilitat amb l’ampliació dels vials i de la zona d’aparcament, la implantació d’hidrants contra incendis i la renovació de la senyalització horitzontal i vertical. Per últim, la inversió servirà per a millorar l’aspecte visual del polígon, tant de l’entorn vegetal com de les mateixes indústries del polígon.