L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

divendres, 26 de novembre del 2021

Solidaritat amb Joan Cogollos: aquest cap de setmana es representa "Sumari 3:94" del Teatre del Raval

 El valler Joan Cogollos està rebent mostres de solidaritat de moltes institucions, associacions i amics i amigues de la Safor davant el judici del pròxim 1 de desembre. Així, el Teatre del Raval de Gandia presenta aquest cap de setmana "Sumario 3:94", en un clar recolzament a l'activista valler.

Aquesta és la segona peça del Cicle d'Escena Contemporània, que inclou tres propostes d'arts visuals i escèniques basades en una realitat alternativa que convida a la reflexió i a crear un punt de vista propi.  

El performer alacantí Vicente Arlandis ha reescrit, de la mà de la Companyia Taller Placer, un material molt sensible: la història d'un home, son pare, condemnat a 29 anys de presó per un robatori amb homicidi que no va cometre. El mateix Joan Cogollos participarà a l'escenari en un procés creatiu i catàrtic en el qual la història que es conta a l'obra té paral·lelismes entre el seu casi i el del protagonista. L'austeritat d'elements escenogràfics és compensada amb diferents estímuls auditius i visuals, nota característica del teatre contemporani.

"Sumari 3:94" és la recreació escènica d’un llarg procés de judicis, recursos i errors processals, contada en primera persona i la peça s'inclou a les Jornades "Veus contra la repressió" de la programació del Teatre i el 50% de la recaptació es donarà a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca Safor-Valldigna. 

El Teatre se suma a les mobilitzacions solidàries prestant l'espai com a lloc de difusió i suport a l'activista i defensor dels Drets Humans Joan Cogollos, que el pròxim 1 de desembre serà jutjat per la seua participació a un desnonament. 

Remés