L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 14 de novembre del 2021

La SIUM celebra la festivitat de Santa Cecília



La Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) de Tavernes ha celebrat el primer cap de setmana dels actes lúdics, recreatius i  culturals que l'entitat dedica a celebrar la patrona de la música, Santa Cecilias

Aquest primer cap de setmana - els actes continuaran els dies 20 i 21 majorment-  l'activitat ha estat més enfocada a manifestacions  més culturals i protocol·laris. Els més destacats han estat l'actuació de la  xaranga "Xe quin ampastre" ahir dissabte a migdia en la plaça de Rafael Chirbes i la cercavila que la banda realitzava per la vesprada on s'omplia de música els carrers de la ciutat.

 

Avui diumenge s'ha celebrat la tradicional cercavila que recull els nous músics que s'integren a la banda simfònica i la Ventolin’s Band. Posteriorment, en l'auditori de la seu social del carrer Escorxadors. En el transcurs del concert que ha tingut una part a càrrec de l'orquestra i una altra de la banda simfònica, els músics han interpretat diverses peces sota la direcció de Manuel Godoy Mesas i Carlos Sancho Cantus, respectivament.

 

 

En el mateix concert s'han lliurat els diplomes als 15 nous components de la banda i a aquells músics que compleixen 25 i 50 anys de pertinença a la societat musical vallera.

Els actes d'avui es completen amb una degustació de vins, cerveses, embotits i formatges que comptarà amb l'amenització del músic Josep Casanova.