L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

divendres, 26 de novembre del 2021

Mig nou col·lector del carrer Mare de Déu de Sales ja esta acabat
Les obres de construcció del nou col·lector del carrer Mare de Déu de Sales avancen i actualment ja hi ha mig col·lector executat i enterrat pel mig del carrer tal com es pot vore en la foto superior.

Els treballs continuen i l'altra mitja part del carrer està obert i es poden apreciar els treballs, consistents en la millora i substitució de l'antic col·lector que discorre pel subsol del carrer i que es trobava amb molt males condicions per trencadures, cosa que produïa filtracions en les cases dels veïns. Al mat eix temps s'ha substituït tot l'amiant de l'antic col·lector. 

 


El nou col·lector, amb una inversió de 30.000 mil euros, assegurà un correcte desaigüe de les aigües pluvials en el carrer, a més d'eliminar filtracions i humitats als veïns.

L'Ajuntament atén així les peticions del veïns, una situació que era semblant al que hi havia al carrer Desemparats, on també l'Ajuntament va actuar per resoldre el mateix problema, amb la construcció d'un nou col·lector.