L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

dimarts, 9 de novembre del 2021

TAvernes empitjora les dades covid en sumar 6 noves infeccions des de divendres


 
Tavernes fa una passa enrere quan a infeccions de Covid-19 en haver sumat 6 casos nous des del passat divendres, amb la qual cosa segons les dades de la Conselleria de Sanitat el total de pandèmia és 1.686.

Els 6 nous casos, sumats als 3 que hi havia divendres i que no han complit encara el temps de quarantena, ens porta a un total de 9 casos actius i això ha fet pujar la IA, que ara és de 51 per 100.000 habitants els 14 dies amb la qual cosa el mapa ja no pinta verd sinó ocre obscur, i perdem estar en el grup que el Ministeri de Sanitat qualifica de ideal dins de la nova normalitat.

Avui no hem tingut cap persona curada i com a millor dada positiva tenim que no hem patit cap defunció.

Tavernes esta seguint un camí semblant al que veiem en global al País Valencià, més casos d'infecció i pujada de la IA, tot i que estem encara lluny dels 66 punts de la IA valenciana, que també ha pujat la darrera setmana.  

La gràfica que publiquem obrint aquesta informació, amb dades a partir de l'1 de setembre, ens informa de la situació a Tavernes de la Covid-19 des d'eixe dia fins el dia d'avui. S'observa com la primera setmana de novembre la situació semblava anava a normalitzar-se per complet i en aquesta hem tingut ja una pujada general en les gràfiques que ens informen de tots els paràmetres Covid.


  Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

  - Tavernes


Casos totals durant la pandèmia: 1686  (era divendres 1.680)
Noves infeccions: 6 (el divendres 1)
Casos actius: 9 (el divendres 3)
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 51 per 100.000 habitants ( era de 17'39 divendres)
Defuncions totals: 52