L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 19 de novembre del 2021

L’informe tècnic que certifica les causes i els perjudicis de la regressió de les platges de Tavernes estarà acabat en les pròximes setmanes


El catedràtic de Costes i Ports de la Universitat Politècnica de València (UPV), Vicent Esteban Chapapría, ha visitat aquest matí la platja de Tavernes per a comprovar l'estat de la costa vallera després del temporal marítim, just abans de finalitzar l'informe tècnic que està elaborant per a certificar les causes i els perjudicis de la regressió de les nostres platges.

L'informe estarà totalment acabat en les pròximes setmanes i servirà com a suport per a emprendre possibles accions jurídiques contra la Demarcació de Costes davant la falta d’actuacions en la costa de Tavernes.

 

Els redactors de l'informe tècnic han explicat a l'alcalde de Tavernes, Sergi González, i al regidor d'Urbanisme, Josep Llàcer, els estudis i algunes de les conclusions on s'acrediten les causes de la regressió i els perjudicis a nivell econòmic, social, turístic i ambiental que pateix el municipi degut a l’erosió de la platja.

L'Ajuntament, després de reunir-se amb Costes en diverses ocasions, continua reclamant una solució d'urgència i un manteniment continuat mentre es redacta el projecte de regeneració de la platja de la Goleta per part de la Direcció General de la Costa i el Mar.