L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.128
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 9.305

dimarts, 9 de novembre de 2021

Avui veu la llum "Injustícies", el segon treball del grup "La Fístula Vallkànika"

 May be an image of 6 persones i people standing

Comencem la setmana amb una notícia musical: el grup "La Fístula Vallkànika" estrena avui dimarts nou disc, el segon treball del grup que du com a títol "Injustícies".

 

 

Però el grup no descansa, i ja ha començat a enllestir el seu pròxim directe "Gira 2022 Presentació d'Injustícies", un estil que el grup qualifica de "concert molt potent i amb moltes reivindicacions. Aquest projecte engegarà una nova etapa que esperem siga sense limitacions de cap tipus i que, al mateix temps, ens done l'oportunitat d'amenitzar per tot arreu del nostre País Valencià".

Ací us deixem el videoclip que han preparat amb motiu del llançament d'Injustícies.