L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 6 de novembre del 2021

L'AECC de Tavernes va celebrar anit la gala contra el càncer "Apostem per la vida"

 May be an image of text que diu 'お TAVERNES Contra el Cáncer aecc GALA APOSTEM PER LA vODA 5 DE NOVEMBRE Obertura de portes: 21:00h Lloc: Casa de la Cultura TAVERNES: Encarnita Carrión Escribano Organitzadors: Rebeca Escribano, Rubén Altur, Mati Enguix Roberto Escribano Sonr càrre Oscar Sound Il-luminació càrrec de rifasic Sonido Il-luminació ANGEL FIGUERES CHARO GIMENEZ (LA voZ) |IVAN SANCHEZ ESCOLA DE BALL FEEL DANCE JAVIER BALLESTER MARTA FORNALI SANDRA ACOSTA Y DAVID SOLEI |JOSEP BONAQUE NORA ESCRIHUELA Ma DOLORES BALLESTER (ORQUESTRA LA METRO) DÚO PACIFIC BLUE JANAïS MATEU |SHARAY CANTUS'

Anit divendres es va celebrar en la Casa de la Cultura la tradicional gala Contra el Càncer enguany amb el títol "Apostem per la vida", organitzada per la Junta Local de Tavernes de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

 

L'any passat la gala no es va poder celebrar per motius de la pandèmia, però enguany ha tornat amb força i va resultar una gala molt emotiva i un encert total d'organització. Sergio Lázaro va ser l'encarregat de conduir la gala, que es va iniciar amb el parlament de la presidenta Encarnita Carrión, on va comentar els objectius i fins de l'organització al temps que agraïa la presència de tants i tants vallers i valleres.

 

 

El nombrós públic assistent, entre els quals estava l'alcalde Sergi Gonzalez i regidors de la corporació, va gaudir d'una nit plena de grans actuacions d'artistes locals com Nora Escrihuela, Iván Sánchez, Rubén Altur, el Duo Pacific Blue, Saray Cantus i els balls de les xiquetes i els professors de l'Acadèmia Feel Dance.

 

 

 També cal destacar les meravelloses veus de Josep Bonaque i Charo Giménez, la vitalitat de Sandra Acosta i la tendresa de Chelo Ballester, Anaïs Mateu, Marta Fornali, Angel Figueres i la virtut de Javier Ballester amb el seu tribut a Camilo Sesto. 

 

Una gala de molt alt nivell artístic, cosa ben reconeguda pel públic assistents que va premiar al final a tots amb un sonor i llarg aplaudiment.