L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 30 de novembre del 2021

Tavernes ha anat bastant a pitjor i avui ha batut totes les xifres negatives fins ara de la pandèmia

 
Acabem el mes de novembre i avui, últim dia, aconseguim el rècord trist de ser el pitjor dia quan a les dades de Covid-19 durant tota la pandèmia: mai, ni en els pitjors moments de passades onades, havia arribat Tavernes a unes xifres com les que avui ens informa l'actualització de la Conselleria de Sanitat i que queden ben paleses en la gràfica superior.
 
Hem superat i en molt les xifres que van patir durant el passat estiu, en concret durant la segona quinzena de juliol i la primera d'agost, quan ja iniciàrem una tendència general a la baixa. Ara i durant tot el mes de novembre, hem seguit un camí ascendent en totes les xifres que informen de la Covid-19: noves infeccions, casos actius i IA els darrers 14 dies, tot ha pujat exageradament.
 



El dia d'avui ha seguit la tònica ascendent de tot el mes i ha estat el dia de pitjors dades. Avui hem sumat 95 noves infeccions, i això ha contribuït a disparar a l'alça els casos actius, amb 235 avui, i com a conseqüència directa una pujada  exagerada de la IA per 100.000 habitants els 14 dies, que avui arriba a 1.362.

Com a única dada positiva tenim les 31 persones que s'han guarit i que no  hem patit cap defunció.

 Dalt hi ha la gràfica corresponent a l'evolució del virus a Tavernes des de l'1 de juliol, és a dir una projecció completa de 5 últims mesos.  No cal parlar-ne més. Les xifres que publiquem en els quadres estan ben clares, i són dignes d'una reflexió col·lectiva, de tots i totes els vallers i valleres, per millorar les nostres actuacions i lluitar contra la propagació.

Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 
 
 


 
    - Tavernes


Casos totals durant la pandèmia: 1.979   (era divendres 1.884)
Noves infeccions: 95 (el divendres 67)
Casos actius: 235  (el divendres 171)
Persones curades des de l'última actualització: 31
Incidència Acumulada: 1.362 per 100.000 habitants (era de 991 divendres) 
Defuncions totals: 52