L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 10 de novembre del 2021

L'ORATGE ELS PRÒXIMS DIES: Estem en alerta groga per temporal a la mar, amb possibles pluges i fort vent


La borrasca Blai continua fent-ne de les seues, però tot i  que els efectes s’estan deixant sentir molt més a les Illes Balears, on les pluges i els forts vents han colpejat la costa illenca, els efectes també s'han deixat sentir a la valenciana.

 La borrasca s’acosta ara cap a la costa valenciana i pot deixar pluges i vent fort, d’ací l’alerta groga en el litoral que ha marca AEMET per avui i demà dijous, per ones que poden ser de 4 metres, pluges i fort vent. Podem tindre per tant una repetició del cap de setmana passat amb afecció negativa sobre les nostres platges.

 

Previsió d'AEMET per avui dimecres

Les pluges ja han aparegut, no massa encara a la Valldigna. De fet aquesta nit ja n'hem tingut, més marcades a la zona de Gandia amb quantitats de vora 20 litres mentre a la Valldigna el repartiment ha estat desigual i hem mesurat entre els vora 6 litres de Barx fins als 3 a Benifairó i Tavernes. Aquesta situació pot durar fins divendres, però ja hi ha models de previsió que anuncien per a principi de setmana el despenjament d’una bossa d'aire fred en altura, però tot és molt incert.

El fet que la borrasca Blai s’acoste a la nostra costa pot deixar en tota la província intervals nuvolosos que canviaran a cel cobert en algunes comarques valencianes, principalment les comarques del sud – la nostra zona geogràfica- on les pluges que AEMET anuncia com a persistents poden aparèixer en forma de ruixats forts més probables al litoral.

Las temperatures mínimes pujaran una miqueta, van en ascens, i les màximes es mantindran sense canvis.