L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 9 de novembre del 2021

Els xiquets i xiquetes del CETV participen en la Lliga Infantil d'Escalada: Ximo Talens primera posició en categoria "sub 9"


Xiquets i xiquetes de l'escoleta d'escalada del Centre Excursionista de Tavernes (CETV) van participar el passat cap de setmana a la 1a Prova de la Lliga Infantil d'Escalada de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada. La prova va tindre lloc al Centre d'Escalada Nanga Parbat a la localitat d'Alcoi (l'Alcoià-Alacant) i es la primera de les 3 proves de la lliga autonòmica organitzada per la federació valenciana.

En total 7 xiquets membres del CETV van participar en una prova que va comptar amb escaladors i escaladores infantils de tot el territori valencià. Cal destacar la 1a posició obtinguda per Ximo Talens a la categoria sub 9, després de fer 9 dels 10 blocs proposats en el seu primer intent. 

La resta de participants del CETV van ser Mireia Alario (posició 11 en categoria femenina) i Marc Felis (posició 17 en categoria masculina)  dins de la categoria sub 9. En la categoria sub 12  Elena Aparisi (posició 13 en la categoria femenina) i en la categoria masculina  posició 8 per a Joan Talens, 20 Xavi Melo i 23 Alex Martínez. 

El próxim dissabte, 13 de novembre, tindrà lloc la 2a prova de la lliga a la localitat de Montesa on els membres del Centre Excursionista esperen tornar a gaudir d'una nova jornada d'escalada en bloc en un ambient tant divertit i positiu com el que van tindre a Alcoi.

 

Remés