L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de novembre del 2021

Tavernes rebrá vora 40.000 eures d'ajuda turística de Diputació, menys de la meitat que Gandia o Oliva


 

Tavernes,  per ser un municipi turístic, rebrà 39.998 euros de la Diputació de València del Fons de Cooperació Municipal per a localitats turístiques. 

Tavernes, com altres municipis de la comarca Safor-Valldigna, rebrà aquesta ajuda, però en el nostre cas hi ha molta diferència amb respecte a altres localitats, cas de Gandia ( més de 108.000 euros)o  Oliva (més de 101.000 euros).

Daimús rep una ajuda de 46.000 euros mentre Miramar tindrà una ajuda semblant a Tavernes amb 39.733 euros. En menor quantitat, sobre els  35.000 euros, està  Xeraco, 27.000 a Piles o 26.000 a Bellreguard.

L’altre municipi de la Valldigna que rep ajuda és Simat amb 16.048 euros.

 


 Jordi Mayor, diputat de Turisme i alcalde de Cullera, en la nota de premsa de Diputació explica que les ajudes “arribaran de manera àgil i eficaç als ajuntaments i funcionen com les del Fons de Cooperació, podent-se destinar a inversió i despesa corrent, amb una quantia major que les anteriors subvencions turístiques i amb menys burocràcia”.

A més ha indicat que com es vol principalment respectar l’autonomia municipal, eix sobre el qual es mou i gestiona la Diputació, “seran els alcaldes i alcaldesses els que finalment decidiran les actuacions que es financen amb estos diners en resposta a les necessitats dels seus pobles”.

L’aportació de 1,9 milions d'euros se suma als 1,6 milions assignats per la Diputació als municipis en risc de despoblació i als 60 milions que la corporació valenciana ha repartit enguany entre les 266 localitats valencianes en el marc del Fons de Cooperació Municipal, el triple de la quantitat destinada pel Consell a la província en este programa conjunt de finançament local.

 Més informació: Nota de premsa de la Diputació