L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

dijous, 18 de novembre del 2021

El president de la Junta Local Fallera, Ximo Pons, i la seua Junta Directiva han dimitit


El president de la Junta Local Fallera, Ximo Pons Grau, i la Junta Directiva que ha regit l'entitat fins ara, han pres la decisió de dimitir en bloc. La dimissió la va comunicar Ximo Pons i la Junta Directiva als sis presidents de les comissions falleres valleres en el transcurs d'una reunió que mantenien fa uns dies per valorar la situació de les falles a la ciutat, segons indica el comunicat oficial de la Junta Local Fallera publicat en Facebook.            

La decisió de dimitir, segons s'hi indica, es va prendre després d’una profunda anàlisi de la situació, i de la impossibilitat d'alguns membres de la Junta directiva per poder seguir treballant i dur endavant aquest projecte que van iniciar en 2019.

Els presidents, per la seua banda, van decidir acceptar la dimissió de Ximo Pons i van acordar crear grups de treball per a mantenir l’activitat fallera sense deixar de banda a la fallera major de Tavernes ni a la seua cort d’honor, figures importants al món faller de la ciutat.

El president i Junta Directiva dimissionària han donat les gràcies a tots els fallers i falleres de Tavernes que han participat en les diverses activitats programades abans, durant i després de la pandèmia, un temps on el comunicat assegura que no ha estat gens fàcil programar activitats virtuals per a tots els grups d’edat.

.