L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

diumenge, 21 de novembre del 2021

INFORMACIÓ: Els 5 símptomes d'infecció Covid-19 que presenten les persones vacunades

 

Fa vora dos anys que la Covid-19 va començar a escampar-se per tot el Món i continua essent una malaltia molt desconeguda, tot i que cada dia es van descobrint més coses de com funciona. Les vacunes han estat un gran avanç, tot  i que no eviten totalment poder contraure el virus, però una cosa està ben demostrada: redueixen molt les possibilitats de que els símptomes siguen greus, i fins i tot la mort.

Sabem que hi ha persones vacunades que han patit una infecció, però els símptomes no són iguals entre les persones vacunades i les no vacunades. Els estudis més recent demostren que les persones vacunades amb pauta completa que s'han infectat de Covid-19 presenten 5 símptomes.

Els expliquem:

1-2: El mal de cap i la secreció nassal apareixen en un 73% dels pacients vacunats.

3: L’esternut freqüent és un símptoma que apareix en un 60 % dels pacients.

4-5: Mal de gola i tos persistent apareixen en un 49% dels casos, és a dir en la meitat dels vacunats que s’infecten.

Cal tindre en compte que no és precís que tots apareguen junts, tot i que el mal de cap és un símptoma clau per detectar la malaltia.

Cal remarcar que tindre algun dels símptomes esmentats no significa que tens la Covid-19, perquè poden guardar relació amb altres infeccions o malalties, entre les quals podríem esmentar un refredat o la grip. Per això sempre és aconsellable una PCR per descartar la possible infecció.

 

Mes informació:

 https://lacotorradelavall.blogspot.com/2021/11/ja-thas-vacunat-dius-que-no-tant-en-un.html

 https://lacotorradelavall.blogspot.com/2021/11/informacio-no-em-trobe-be-tinc-grip-o.html