L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

dissabte, 1 de maig de 2021

DIA 1 DE MAIG: Informació de la Covid-19 el dia d'avui


Avui s'han registrat 179 nous contagis, un descens del 41'7% respecte el dissabte passat. També cal remarcar que un 11'2% de la població major de 16 anys en el País Valencià ja ha rebut les dues dosis de la vacuna.

Hi ha hagut 7 defuncions: 2 a la província d'Alacant, 1 en la de Castelló i 4 a la província de València. Hem sumat 179 nous contagis.

Avui hem registrat 5 nous brots (la mateixa xifra que el dissabte de la setmana passada): No cap brot a la província d'Alacant, 3 en la de Castelló i 2 a la província de València. El total de contagis és de 23 persones pel que la mitjana per brot és de 4,60 persones.

VACUNACIÓ

✅ 🟢 Segons dades del Ministeri de Sanitat, el 67,8% de la població de 60 i més anys del País Valencià ja ha rebut almenys una dosi de la vacuna. I el 28,4% d'aquest segment d'edat ja ha rebut les dues dosis.

✅ 🟢 Hem administrat un 97,1% del total de dosis subministrades. Són 4,2 punts més que la mitjana del conjunt d'Espanya. Som la tercera comunitat autònoma amb major percentatge de vacunes administrades, només per darrere d'Andalusia i Extremadura.

✅ 🟢 El 11,2% de la població de 16 i més anys ja ha rebut les dues dosis de la vacuna. I el 28,1% ha rebut almenys 1 dosi.

Cap comentari: