L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 14 de maig del 2021

El Jardí de l'Art, una proposta educativa per als centres vallers, en el Parc del Cambro


El Parc del Cambro ha posat en funcionament una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient per tal de convertir una de les zones en un "Jardí de l'Art", concebut com un espai on estimular la imaginació i la part creativa que tots tenim utilitzant el concepte del reciclatge creatiu. 

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament, en col·laboració amb el Taller d’Ocupació “Millorem l’entorn de Tavernes de la Valldigna III", han convidat a tots els centres educatius de Tavernes perquè coneguen i participen activament en aquest nou espai lúdic situat entre els carrers Sant Josep, Sant Pere i Divina Aurora i que s'obrira al públic en unes setmanes.

L'objectiu és que els alumnes creen nous objectes aprofitant o transformant diferents materials fent servir la imaginació, o siga, crear art a partir d’objectes quotidians, com a projecte educatiu escolar.

El parc compta amb una obra de Jesús Martín "Chule", dos infants que corren, i la regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, ha plantejat a tots els centres educatius de Tavernes una proposta concreta de col·laboració i participació activa per tal que l’alumnat de Tavernes cree obres d’art als centres escolars utilitzant materials que hi haja al seu abast i que acompanyen l’obra de Chule. 

Un dels primers centres que ha respost ha estat l'alumnat  de la Fundació "Integra Valldigna" que ha visitat el Parc del Cambro i han estat els més atrevits, els primer que s’ha n llançat a participar en aquesta proposta. També altres centres han plantejat la idea al seu alumnat i també estan començant a crear art.

El Taller d’Ocupació “Millorem l’entorn de Tavernes de la Valldigna III” ha animat a tot l’alumnat dels centres valler perquè hi participen, deixen volar la imaginació a l'hora de crear bells objectes, en una activitat que serà integradora, multidisciplinar i de novetat educativa en la nostra ciutat.