L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 880
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.180

divendres, 7 de maig de 2021

La regidoria d'Educació organitza tallers de robòtica en Primaria com a mitja d'introducció de la tecnologia i la ciència en les aules


La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes, dirigida per la regidora de Compromís Anna Bellverm ha posat en marxa diferents tallers de robòtica dirigits a l’alumnat de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària dels centres educatius vallers. 
 
 
Anna Bellver ha assenyalat que "l'objectiu dels tallers és que l’alumnat participe en el procés de creació de diversos robots i conega la seua programació i funcionament. És una aposta per una educació diferent i estimulant, basada en el desenvolupament d'activitats que siguen no només l'adquisició de coneixements sinó facilitar també facilitar als alumnes a desenvolupar habilitats que seran necessàries en qualsevol àmbit de la seua vida com són la creació, la comunicació, la innovació, el treball en equip, la col·laboració i la resolució de conflictes, a més d'aprendre dels errors".
 
 
Els robots esdevenen en aquest tallers unes ferramentes educatives amb les quals, a més es diverteixen. La robòtica aplicada a l'educació dels alumnes menuts es una ferramenta molt innovadora, entretinguda i a través dels l'alumnat desenvolupa un conjunt de coneixements i aptituds que els seran de gran utilitat en el futur en poder desenvolupar competències i habilitats en camps com la tecnologia i la ciència.