L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 25 de maig del 2021

Tavernes aconsegueix una subvenció de més de 170.000 euros per a contractar 142 agrícoles a l'estiu.


L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna contractarà durant l’estiu a 142 treballadors agrícoles a través del programa de Foment del Treball Agrari que impulsa el SEPE amb la col·laboració de les corporacions locals i que gestionara la regidoria de Foment Local. 
 
El regidor responsable de l'àrea de Foment Local, Josep Llàcer, ha destacat que “per a l’Ajuntament és una prioritat trobar els màxims recursos i subvencions possibles per a millorar l’ocupació local. En aquest cas, amb la subvenció que hem aconseguit de 170.946 euros,  ajudarem a 142 famílies a pal·liar la marcada estacionalitat del sector agrícola i alhora es millora l’entorn natural i rural del poble”.
 
El regidor de Foment Local, Josep Llácer

Per tant, a l'estiu del 2021, amb una subvenció concedida de 170.946 euros, es contractaran en total 130 peons i 12 capatassos per a treballar un mes durant els mesos de juliol, agost o setembre en la millora, neteja i adequació de l’entorn natural i els camins rurals del terme municipal.

El Programa de Foment del Treball Agrari té com a principal objectiu ajudar a pal·liar la desocupació agrícola estacional i garanteix un complement de renda mitjançant els Plans Especials d’Ocupació Agrària.

Les persones interessades hauran d’estar inscrites en LABORA, pertànyer al règim agrari de la Seguretat Social i acreditar la condició de treballador agrari en el període referit als 12 mesos anteriors. 
 
Per a més informació cal telefonar al departament de Foment Local de l’Ajuntament (96 282 36 60).