L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

diumenge, 23 de maig del 2021

La Brigada Municipal prepara la temporada estival amb instal·lació de passarel·les i elements de platja accessible

 
La Brigada Municipal ha iniciat els treballs de col·locació de passarel·les en la Platja de Tavernes, uns treballs que serveixen també per anivellar l'arena de la zona al voltant. Els treballs s'ajuden d'una màquina pesant per poder traslladar les peces i remoure l'arena. 
 
 
 
Són tot tasques de preparació de la temporada inicial, encara no vigent, i que suposem tot seguirà igual com abans de la pandèmia, i aquesta s'iniciarà el pròxim 15 de juny amb l'increment i servei normal diari de salvament i socorrisme. També s'han iniciat, a més de les passarel·les,  els preparatius per a muntar casetes, vestidors i serveis higiènics a la platja accessible que l'Ajuntament instal·la tots els anys en la Plaça de la Safor, i a la qual seguiran després les altres platges accessibles de Pintor Pinazo i Plaça de Mallorca.
 
 
 
Els treballs majorment es realitzen en la genèrica Platja de Tavernes. Cal indicar que en la platja de la Goleta està anunciada una actuació en pròxims dies que ha de retirar -esperem- les pedres i abocar sobre els 1.500 metres cúbics. Els treballs en la Goleta, per tant, no es poden dur abans i  s'executaran després de l'actuació de Costes.