L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 7 de maig del 2021

La regidoria de Medi Ambient senyalitza les sendes de la muntanya de l'Ombria i jaciment de Bolomor

La regidoria de Medi Ambient, que dirigeix Mònica Palomares, de Compromís, ha finalitzat la col·locació de tots els senyals de la muntanya de Ombria i jaciment de Bolomor, un actuació que se suma a l'efectuada dies arrere amb la instal·lació de taules en la Sangonera i les Creus, així com panells informatius en les Creus i en el pont del Vaca.

 

L'Ajuntament de Tavernes ha comprat els senyals que han estat col·locats per membres del Centre Excursionista i Grup de Muntanya. La regidora Mònica Palomares ha indicat que els dos grups muntanyencs "han fet una bona tasca i sense la seua desinteressada col·laboració i el coneixement que tenen dels paratges, cosa que facilita els treballs de col·locació no s'hauria pogut dur a cap una senyalització tan correcta i que facilitarà a tots els que ens visiten poder seguir les nostres sendes i gaudir dels paratges de Tavernes i de la Valldigna".

 

La regidoria de Medi Ambient ha instal·lat la nova senyalització en les sendes d'accés al Clot de la Font, del Molí Vell, senda de les Foietes amb el punt de descans d'Ester, de la cova del Bolomor, de la casa de Carbó, senda de la Cisterna, les sendes que duen cap al massis del Mondúver, etc. 

Mònica Palomares ha indicat que la regidoria de Medi Ambient prepara una nova actuació per millorar la senyalització de les vies de la Muntanya de les Creus, amb la renovació i  substitució dels senyals que estiguen en mal estat.