L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 18 de maig del 2021

La Policia Local imparteix classes d'educació viària a l'alumnat de primària i ESO de Tavernes

 
La Policia Local de Tavernes ha començat a impartir les sessions teòriques d’educació viària a l'alumnat de Primària i ESO del municipi, una tasca que des de fa molts anys efectuen els agents i que havia quedat paralitzada l'any anterior per la pandèmia.
 
 
El regidor responsable de la Seguretat Ciutadana i de la Policia Local, Josep Llácer, de Compromís, ha assenyalat que "aquestes sessions tenen com a objectiu principal sensibilitzar i conscienciejar  l'alumnat sobre la importància de la seguretat en la via pública, tant des de la perspectiva del vianant com la del conductor".
 
 
 
El regidor de Compromís ha remarcat el valor formatiu i educatiu que tenen aquestes sessions, en les quals els agents de la Policia Local informen i expliquen als alumnes sobre els principis bàsics de la seua actuació i comportament com a vianants. També se'ls alliçona sobre el funcionament dels dispositius de regulació del trànsit i la necessitat estricta de seguir les indicacions, sobre tot en el pas de vianants regulats per semàfors.
 
Les sessions abans de la pandèmia es complementaven amb pràctiques en un circuit
 
El regidor Llatzer considera les sessions com a necessàries perquè cal sensibilitzar ja des de menuts del compliment de les normes de seguretat viària, i tenint en compte que si de menuts ja es respecten i coneixen, és molt més fàcil aconseguir després ciutadans i ciutadanes completament sensibilitzats en el respecte a les normes de circulació i amb el civisme al volant d'un vehicles.