L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 1 de maig del 2021

1a jornada del Campionat d'Espanya de Rugbi M16 i M18 a Tavernes



Tavernes ha celebrat avui la primera jornada del Campionat d’Espanya de Rugbi, categories sub-16 i sub-18, esdeveniment que reuneix les sis millors seleccions autonòmiques i que està organitzat per la Federació Espanyola de Rugbi i la Federació de Rugbi del País Valencià, amb la col·laboració de l'Ajuntament. 

El camp del Vergeret ha acollit els partits del grup 1 entre les seleccions d'Andalusia, Aragó i les Illes Balears. La resta de partits s'han jugat a Cullera.

ó 
 
Els resultats a Tavernes han estat els següents:

17 Baleares 8 Aragón M18
7 Baleares 6 Aragón M16
0 Aragón 57 Andalucía M18
0 Aragón 48 Andalucía M16
0 Aragón 48 Andalucía M16 
31 Andalucía 0 Baleares M18



Els resultats a Cullera han estat:

57 C. Valenciana 0 Navarra M18
43 Castilla y León 0 Navarra M16
0 Navarra 26 Castilla y León M18
0 Navarra 44 C. Valenciana M16
8 Castilla y León 21 C.Valenciana M18
8 C. Valenciana 0 Castilla y León M16


 
El camp del Vergeret de Tavernes acull demà les finals del campionat.

11'45 hores: Final M18 Andalusia -- València
12'35 hores: Final M16 12'35 Andalusia -- València 

La selecció d'Andalusia juga demà finals contra la valenciana

 
L'esdeveniment esportiu ha comptat amb la presència de l'alcalde, Sergi González, i de regidors de l'Ajuntament, que s'han mostrat satisfets per la importància d’acollir un campionat d'Espanya, una bona ocasió per escampar el nom de Tavernes a nivell estatal i fomentar el rugbi al nostre municipi. 
 
 
 

L'Ajuntament ha realitzat un manteniment especial al camp de rugbi del Vergeret amb ocasió d'aquest campionat perquè es disputen els partits en les millors condicions possibles. L’esdeveniment compleix amb la normativa sanitària que regula les competicions professionals a nivell estatal, amb proves d’antígens per als jugadors, cos tècnic i àrbitres, controls a l’entrada i l’eixida i aforament de públic limitat.