L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 18 de maig del 2021

Les dades de la Valldigna i la Safor parlen més d'estabilitat, tot i les 3 infeccions a Benifairó i les 14 al Departament de Gandia

 
 
Benifairó és l'única localitat de la Valldigna que ha presentat noves infeccions en l'actualització de la Covid-19 oferida avui per la Conselleria de Sanitat, mentre la resta de localitats Tavernes, Simat i  Barx, mantenen igual les dades sobre infeccions total Covid-19 del passat divendres. 
 
Són 3 els nous casos de Benifairó, després de moltes setmanes sense cap incidència i que ha fet que la IA es dispare fins la xifra de 192 per 100.000 en 14 dies. Tavernes ha vist en aquesta actualització baixar a la meitat la que tenia i es queda en 17'39 mentre Simat i Barx es queden amb 0 (zero), mantenint el valor de fa setmanes.
 
La Valldigna, globalment considerada, es manté com a zona de risc baixa a Tavernes, Simat i Barx. En el cas de Benifairó, cal tindre en compte que encara que el nombre d'infectats són pocs,  en ser una localitat de baixa població fa que puge molt l'index que mesura la IA. Segur que prompte tornarà a la normalitat.
 
Recordem les xifres actualitzades a dia d'avui: 
 


 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.294
Noves infeccions:0
Casos actius: 3 (n'eren 6)
Persones curades des de l'última actualització: 3
Incidència Acumulada: 17'39 per 100.000 habitants ( era de 34'77)
Defuncions totals: 52   
 
- Simat

Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3

- Benifairó


Casos totals durant la pandèmia: 79
Noves infeccions: 3
Casos actius: 3
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 192'55

- Barx

Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 14 
 
 DEPARTAMENT DE GANDIA

 

El departament de Gandia suma 14 noves infeccions des del passat divendres i arriba a un total de 11.447 infeccions durant la pandèmia, segons les dades de Conselleria de Sanitat.

El departament puja lleugerament els casos actius, ara en són 32 front als 30 del divendres, amb la qual es produeix un augment també lleuger de la IA que passa a ser 18 front el 17 anterior, una situació que és de risc baix, a més de continuar per davall de la mitjana del País Valencià i més encara de l'estatal. 

Les dades ens indiquen que un total de 12 persones s'han curat en aquestes dies i també que s'ha produït una nova defunció, amb la qual cosa el departament arriba a la xifra de 280 morts en la pandèmia.

Les xifres completes oferides avui són:

Casos totals: 11.447 (n'eren 11.433)
Noves infeccions: 14
Casos actius: 32 (eren 30)
Persones curades des de l'última actualització: 12
Incidència Acumulada: 18 per 100.000 habitants (era 17)
Defuncions totals: 280 (eren 279)

Quan a la situació en l'hospital Francesc de Borja, continua tenint 1 persona ingressada i són 0 (zero) els casos en UCI.