L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 25 de maig del 2021

Cap nou cas a la Valldigna i només 5 al Departament de Gandia que millora lleugerament les xifres de divendres

 
 
La Valldigna no ofereix cap variació de les dades respecte a les que vam publicar el passat divendres: noticia ben positiva que cap localitat ha presentat noves infeccions, però Tavernes continua amb 1 cas actiu i Benifairó amb 3 casos, la qual cosa ens indica que les persones afectades encara no han passat el temps d'aïllament per consider-les guarides.
 
Per tant només Tavernes i Benifairó presenten una IA diferent de 0, cosa que si tenen Simat i Barx. En el cas de Tavernes té una IA de 5'80 i a Benifairó 192 per 100.000 en 14 dies.
 
La Valldigna, globalment considerada, es manté com a zona de risc baixa a Tavernes, Simat i Barx. En el cas de Benifairó, com ja hem dit, cal tindre en compte que no és un nombre d'infectats alt, però si que determina una IA elevada en ser una localitat de baixa població.
 
Recordem les xifres actualitzades a dia d'avui: 
 

 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.294
Noves infeccions:0
Casos actius: 1 (n'eren 1)
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 5'80 per 100.000 habitants
Defuncions totals: 52   
 
- Simat

Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3

- Benifairó

Casos totals durant la pandèmia: 79
Noves infeccions: 0
Casos actius: 3
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 192'55
Defuncions totals: 0

- Barx

Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 14 
 
 DEPARTAMENT DE GANDIA

 


El departament de Gandia suma 5 noves infeccions des del passat divendres i arriba a un total de 11.460 infeccions durant la pandèmia, segons les dades de Conselleria de Sanitat.

El departament manté els casos actius en 27 del divendres amb la qual es manté també la IA en 15'24 per 100.000 habitants els 14 dies. Situació de baix risc en la comarca, globalment considerada, i es continua per davall de la mitjana del País Valencià i més encara de l'estatal. 

Les dades ens indiquen que un total de 5 persones s'han curat des de divendres i també que s'ha produït una nova defunció, amb la qual cosa el departament continua amb la xifra de 280 morts en la pandèmia.

Les xifres completes oferides avui són:

Casos totals: 11.460 (n'eren 11.455)
Noves infeccions: 5
Casos actius: 27 (eren 27)
Persones curades des de l'última actualització: 5
Incidència Acumulada: 15'24 per 100.000 habitants
Defuncions totals: 280