L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 6 de maig del 2021

DIA 6 MAIG: El País Valencià fa 7 dies que no té defuncions, essent les comunicades actualitzacions de mesos anteriors


El País Valencià ha registrat 168 casos nous de coronavirus i 463 altes. No s'ha registrat cap defunció en els últims set dies, i les defuncions que venim registrant aquests dies, segons indica la Conselleria de Sanitat no és perquè s'haja amagat res: les defuncions s'inclouen al mateix temps que es notifiquen, amb independència de quan han ocorregut. 

Si des des de el passat dilluns es faciliten dades amb més detall, indica Conselleria en una nota, és perquè en baixar els contagis i pressió sanitària, els equips d'epidemiologia tenen més temps per revisar i ampliar les dades de defuncions, una vegada alliberats del seguiment, traçabilitat i rastreig, que havia estat la urgència fins ara.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 216 persones ingressades i 52 en UCI, quan ahir eren 216 persones ingressades i 54 en UCI. A més, s'han inclós 5 noves defuncions per actualització de dades que hem inclós en la província corresponent.

No s'han notificat brots avui.

 * ACTUALITZACIÓ DE DATES 06 DE MAIG *
 
 📌 168 NOUS casos positius PCR:
- 26 a la província de Castelló
- 61 a la província d ' Alacant
- 81 a la província de València
 
📌 Total de casos confirmats per PCR: 391.268
 
📌 216 persones ingressades  a data d ' avui:
- 51a la província de Castelló, 11 pacients a UCI
- 55 a la província d ' Alacant, 12 a  UCI
- 110 a la província de València, 29 a UCI
 
📌 ALTES: 463
- 71 a la província de Castelló
- 156 a la província d ' Alacant
- 236 a la província de València
 
📌 DEFUNCIONS: 5
- 1 a la província de Castelló
- 2 a la província d ' Alacant
- 2 a la província de València
 

💉 Dosi administrativa: 1.888.540. Dues dosis 576.874 persones.