L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

dimecres, 19 de maig del 2021

El Ministeri d’Agricultura ha notificat que ja ha firmat l’acta de replanteig de la Via Verda al pas per TavernesEl Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha notificat a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna que ja ha firmat l’acta de replanteig per a començar pròximament les obres de la via verda en el terme municipal valler. 
 
L’ens estatal serà l’encarregat d’executar tots els treballs del projecte de rehabilitació del traçat de l’antic trenet Carcaixent-Dénia com a camí d’esbargiment, mentre que l’Ajuntament assumirà el manteniment de les obres i la gestió de les noves infraestructures.
 
 

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, de Compromís, ha afirmat que “un projecte tan important per a Tavernes com és la via verda està a punt de cristal·litzar. Després de moltes gestions, el Ministeri ha assumit l’execució de les obres i l’inici dels treballs és imminent”.
  
Cal recordar que en la sessió plenària del mes de març, a proposta de la Regidoria d'Urbanisme, que presideix Llacer, es va aprovar la cessió de l’ús i la disponibilitat dels terrenys per on transcorrerà la via verda perquè el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació execute les obres. I en la sessió de maig el regidor de Compromís, cosa que també vam informar, ja va anunciar que s'esperava un inici prompte de les obres.
 
El projecte suposa la creació d’una via ciclopedestre que unirà Carcaixent i la Ribera Alta amb Tavernes i la seua platja a través de la recuperació del traçat de l’antiga via fèrria del trenet Carcaixent-Dénia, un projecte que contribuirà al desenvolupament sostenible del medi rural i a acostar el medi natural a la població.