L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 6 de maig del 2021

L'alcalde de Tavernes: "EL PP critica treballs de millora sense informar-se abans. Totes les obres compleixen la normativa d'accessibilitat".

 

El govern municipal de Tavernes a través de l'alcalde Sergi González en unes afirmacions de resposta al PP afirma que el partit de la dreta "critica uns treballs de millora sense haver-se informat abans" al temps que ha  remarcat que les obres que s'executen en el carrer Blasco Ibañez i adjacents "compleixen totes les normes d'accessibilitat".

Sergi González, de Compromís, ha manifestat en unes explicacions que també recull LP que tots els treballs que es duen a cap en l'avinguda Blasco Ibáñez i carrers Joanot Martorell o Pintor Segrelles o Pintor Ribera, s'executen seguint estrictament tots els criteris tècnics, tant des dels arquitectes municipals  com dels responsables tècnics d'Hidraqua, empresa adjudicatària que és alhora la concessionària de l'aigua potable de Tavernes.

 

L'alcalde de Tavernes, que ha lamentat les critiques del PP i de la seua portaveu Eva Palomares, ha afirmat que parlen "amb total desinformació, sense cap crítica sòlida" i afirma que "els fanals no estan enmig de la vorera, sinó un poc més endins del que es habitual, però eixa situació té una explicació tècnica".

L'alcalde ha explicat que, quasi en la vorada de les voreres, existeix una canonada troncal d'aigua potable, i la normativa no permet col·locar damunt els fanals, per això s'han hagut de desplaçar. "De tota manera no estan enmig, i hi ha espai més que suficient perquè transiten persones que puguen usar cadira de rodes o famílies amb carros de bebé"

 

Les obres de millora de la part nord de la urbanització de la Platja de Tavernes "compleix tota la normativa d'accessibilitat, com no pot ser d'altra manera" i ha lamentat la forma que té de fer  política el PP de Tavernes que critica els treballs, sense haver-se informat.

Tal com hem publicat en aquest enllaç, la canonada troncal d'aigua potable es va instal·lar davall l'antiga vorera, molt estreta, farà uns 40 anys quan les obres d'urbanització del sector. Desplaçar aquesta canonada principal suposaria el treball afegit de construir de nou totes les canonades dels carrers del sector nord de la platja i construir també de nou les que es connecten als edificis, amb tota la problemàtica que porta aparellada.