L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 14 de maig del 2021

Senyora portaveu del PP: ha remogut les xarxes sense consultar els tècnics i ha amagat l'informe amb l'orde de corregir l'errada d'ubicació dels fanals


Una vegada més ens toca desmentir i aclarir afirmacions de la portaveu del PP. Senyor, quina creu!!! Però avui qui parlarà és el ple: comentarem l'informe de l’arquitecte municipal llegit en la sessió i que ella amaga perquè deixa clar com manipula la realitat. Està gravat i constarà en l’acta del ple que dirà tot el contrari del que ha publicat en facebook.

Senyora portaveu del PP: vostè no té la raó en res del que ha publicat en facebook, i menys quan parla del que va passar en el ple. Vosté no ha aconseguit ni ha modificat res, ni ha millorat res de la ubicació dels fanals. No enganye la ciutadania. 

Recorde com vosté va “¿denunciar?” el 8 de maig al Levante-EMV la ubicació dels fanals, no pel bé de Tavernes sinó per atacar el govern. Va alçar l’alarma social i va revoltar les xarxes sense preguntar als tècnics de l’Ajuntament, i aquest ja havien ordenat a l’empresa canviar la ubicació dels fanals. Amb una pregunta ens hauríem estalviat l'enrenou, però igual no pregunta, no s’informa... perquè busca això: fer enrenou.

Vosté té un problema i ja li ho han dit en els plens: no atén, ni escolta raons i no pregunta als tècnics. Sí, ja ho sabem, té un tècnic de la seua confiança que li ho diu. I com no escolta ni pregunta, va “passar” de conéixer l'informe de l’arquitecte municipal, llegit pel regidor Chofre. Visione el ple i escolte’l a partir de 1 hora 38 minuts 54 segons. Ací ho té.

 


L'informe de l'arquitecte municipal ho deixa clar: 

Vosté ha amagat l'informe. No n'ha parlat: I llegit pel regidor Chofre, explicava com la Direcció Facultativa va vore que era impossible executar la xarxa d’enllumenat com estava prevista pel troncal d'aigua potable. I es va ordenar disposar els fanals respectant una distancia mínima de 1,50 metres. Això va ser el dia 27 d’abril.

I continuava llegint. L'informe també diu que en la visita d’inspecció a l’obra es va comprovar que no tots els fanals complien l’ordre del 1’50 metros. Una errada d'execució. L'arquitecte va ordenar a l’empresa la immediata rectificació i ubicar els fanals a la distància correcta. Tot es va dir en el ple. Tota l'explicació.  I vosté no en parla. Amaga l'informe als seus lectors.

No calia muntar cap canyaret, ni enganyar la ciutadania perquè l'errada d'execució ja s'havia ordenat corregir. Vosté publica i publica, sense dir res de l'informe, perquè desmenteix tot el que diu i ha publicat. Una vegada més crea malestar en les xarxes amb la manipulació i distorsió dels fets.  I de rebot, deixa en mal lloc els tècnics municipals que ja havien ordenat la rectificació. Reconega-ho.

El regidor Chofre li va preguntar si havia llegit el Decret 65/2019 del Consell. Cal llegir-lo, i també l’Annex III on diu que en espais urbans consolidats (i el carrer Blasco Ibáñez ho és) les voreres són accessibles si tenen més  de 1’20 metres de pas. I com que no se l'havia llegit, ens va mentir quan va manifestar en la premsa que amb 1’30 metres no eren accessibles.

Li ho hem dit altres vegades: cada vegada que enganye la ciutadania, cada vegada que manipule fets, nosaltres li direm la nostra. No es preocupe tant del nostre bloc, preocupe's per convèncer els seus, perquè al seu partit estan cansats d’aquestes actuacions - ¿les fa per tapar que no té cap proposta, com vam vore en el pressupost?- i, cada dia, té menys credibilitat.